folder chalet bouw

Chalet verhuur

Middels deze site willen wij u zo compleet mogelijk informeren over de mogelijkheden van onze chalet in Wieringen, Noord-Holland. Heeft u na het lezen van onze website nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor beschikbaarheid en/of reserveren van de chalet verzoeken wij u om ons te mailen of te bellen.

 

De Chalet

Vlak achter de dijk bij de Waddenzee, ver weg van alle drukte vindt u Onze chalet in het recreatiepark Wiringherlant met de sfeer van vroeger en de eisen van nu. Het klassieke vissersdorpje heeft een pittoreske uitstraling.

Dorpen als Hippolytushoef en het vissersdorp Den Oever liggen op een afstand van minder dan 3 kilometer van ons recreatiepark. Op het oude eiland Wieringen is de eilandcultuur nog volop waarneembaar. Een prachtig glooiend landschap, waar de oeroude dorpjes en afgelegen boerderijen u een mooi beeld geven van hoe het vroeger op Wieringen geweest moet zijn.

Wieringen is geen eiland meer. Dat komt doordat in 1924 de “Korte Afsluitdijk” is aangelegd en dit komt niet door de aanleg van de Afsluitdijk in 1932, zoals vele mensen denken.

Dat Wieringen ooit een eiland is geweest leeft nog steeds, we spreken hier van “op” Wieringen in plaats van “in” Wieringen. Vele wateren zijn dan ook nog aanwezig, zoals de Waddenzee, het Amstelmeer, het Wieringer Randkanaal en het IJsselmeer. In alle opzichten is Wieringen uniek en is het ook zeker de moeite waard om bekeken te worden. Met de wandel- en fietsroutes reist u door het bijzondere landschap en de geschiedenis van Wieringen en krijgt u een goede indruk van het “eiland”.

De chalet is compleet ingericht voor 6 personen.
Voorzien van: centrale verwarming, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed, 1 tv, badkamer (toilet, wastafel en douche), warm en koud stromend water, open keuken(ijskast met vriesvak, vaatwasser gas-kookplaat, afzuiging en een magnetron).

Reserveren, linnengoed, etc. wordt geregeld door vakantiepark Wiringherlant. Voor meer informatie kijk op www.recreatiewiringherlant.nl.
Bekijk snel het fotoboek voor een impressie van de chalet!

Contact / Reserveren

Cees Kooy Timmerbedrijf

Cees & Trudy Kooy
Oosteinde 95
1647 AE Berkhout (NH)
Telefoon : 0229 55 31 72
Mobiel: 06 51833445
Bankrek.nr. : 31.08.62.833
E-mail : info@ceeskooy.nl

Bouw Luxe Chalets

Chalet Bouw

Cees Kooy levert maatwerk bij de bouw van Chalets. Een betaalbaar 2e huis volgens al uw wensen is mogelijk bij ons.meer over onze chalets

klassieke trap

Timmerwerkzaamheden

Verbouw, uitbouw of renovatie? Cees Kooy is de ideale partner. Vanuit de eigen werkplaats kan maatwerk worden aangeleverd.bekijk onze projecten

chalet verhuur

Chalet Verhuur

Geïnteresseerd in onze chalet? Maak kennis met één van onze prachtige chalets in Wieringen nabij de Waddenzee.meer over verhuur